Returnering / ombytning

VI BYTTER JULEGAVER HELT IND TIL D. 30.01.2019

 

Returmeddelelse

Ved eventuel returnering eller ombytning skal du huske, at vedlægge tilstrækkelig dokumentation, evt. følgesedlen med et ekstra notat om returnering. Du kan også downloade, udfylde og udskrive en returmeddelelse her.

 

Returneringsadresse

 

Algan ApS (lager)

Havnegade 100G

5000 Odense C

 

Fortrydelsesret

Algan.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Dette gælder dog ikke større partier der produceres efter ordre eller varer som bestilles specielt hjem til dig. Ved returnering har du pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Læs mere om forbrugerstyrelsens retningslinjer vedr. returnering af varer købt online her.

 

Reklamationer

Der gives i henhold til købeloven reklamationsret i 24 måneder på alle varer.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Du skal altid kontrollere varen ved modtagelse og omgående kontakte algan.dk, hvis der konstateres mangler.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.