Gaven til ham der har alt

Mangler du en julegave til din far, onkel, bror eller kæreste? Vores brede udvalg af mønstre og farver, gør det let at udvælge en flot og maskulin kombination som selv manden der har alt vil syntes os.

 Ahududu håndklæde, sort

Enkel løsning til et personligt, maskulint badeværelse.

Smukke håndklæder er en nem måde at opgradere udtrykket af hele badeværelset. Vi anbefaler at kombinere forskellige varianter, toner og udtryk. Da alle kollektioner (undtagen Sade) har den samme råhvide farve i grundtråden er det nemt at finde en kombination der både tager højde for udseende og funktion.

Kavun håndklæde, sort 

Sort / hvid eller maritime toner

Til det klassiske maskuline, sort / hvide badeværelse anbefaler vi at kombinere vores Ahududu badehåndklæder med Kavun hamamhåndklæder i sort. Den store forskel i stoffets struktur giver et stilfuldt og maskulint udtryk. Netop denne kombination er meget populær, da dagens humør og behov ofte afgør om det er det tykke og varme Ahududu, eller det tynde, praktiske Kavun der er dagens favorit. Hvis man er mere til blå nuancer er vores Balik hamamhåndklæder i navy en klar favorit blandt vores mandlige kunder. Sildebensmønstret giver et klassisk, stilrent udtryk. Balik kollektionens vævningen giver den en tykkelse der er optimal til helårsbrug, det bliver hverken for varmt og tungt eller for tyndt og koldt.

Balik håndklæder, navy

Mangler du mere inspiration?

Tag et kig på vores instagram profil og se vores produkter i brug eller skriv til os på algan@algan.dk og lad os hjælpe med at guide dig ind på det helt rigtige valg.